Συστήματα συναγερμού

για την 24ωρη κάλυψή σας

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΟΙΚΙΑΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Τα Συστήματα Συναγερμού αποτελούν διεθνώς την πιο συμφέρουσα λύση, για την αύξηση της ασφάλειας μικρών και μεγάλων περιουσιών.
Armaos

Δείτε πως λειτουργεί ένα σύστημα συναγερμού

Όταν μπει στον χώρο ο διαρρήκτης
Όταν μπει στον χώρο εργαζόμενος σε μη εργάσιμη ώρα

Για να νιώθετε την απόλυτη ασφάλεια όταν είστε εντός της οικίας σας αλλά και όταν λείπετε από αυτή, χρειάζεστε μία ολοκληρωμένη λύση ενός σύγχρονου συστήματος συναγερμού.


Μια ολοκληρωμένη λύση πρέπει να συμπεριλαμβάνει:
 – Μία κεντρική μονάδα πίνακα με δυνατότητα διαχωρισμού σε τμήματα (ζώνες), για να υπάρχει οπλισμός του υπόλοιπου συστήματος, βάζοντας σε αδράνεια την ζώνη που επιθυμούμε (BY BUS). Μιλώντας για ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας, έχοντας μια ζώνη σε αδράνεια (π.χ. παράθυρο ανοιχτό), όταν επανέλθει η ζώνη στο σύστημα (κλείσουμε το παράθυρο), το αντιλαμβάνεται και ενεργοποιεί την ζώνη με το υπόλοιπο σύστημα αυτόματα, δηλαδή σας προστατεύει διαρκώς, χωρίς όμως να σας περιορίζει μέσα στην οικία σας.
– Το πληκτρολόγιο το τοποθετούμε κοντά στην κεντρική είσοδο ώστε να υπάρχει έλεγχος, όπλιση και αφόπλιση κατά την είσοδο και έξοδο σας από την οικία.
– Τα RADAR τα τοποθετούμε σε χώρους όπως το σαλόνι, διάδρομος και υπνοδωμάτια.
– Οι μαγνητικές επαφές τοποθετούνται σε κάθε άνοιγμα που θέλουμε να ασφαλίσουμε (είσοδο, πόρτα, παράθυρο).
– Η εσωτερική σειρήνα όπου τοποθετείτε στον ενιαίο χώρο για να μας ειδοποιήσει ότι κάποιος έχει εισβάλει στον χώρο, η αυτόνομη εξωτερική σειρήνα τοποθετείτε σε χώρο που είναι ευδιάκριτος από κεντρικό δρόμο που μας δίνει πρόσβαση στην οικία. Λέγοντας αυτόνομη, δίνει σήμα παραβίασης αν κόψουμε το καλώδιο σύνδεσης με τον πίνακα, αν παραβιαστεί το εξωτερικό περίβλημα και αν προσπαθήσουμε να την αποκολλήσουμε από το σημείο τοποθέτησης.

Απομακρυσμένη διαχείριση:
Φεύγοντας ξαφνικά από την οικία σας, ξεχνάτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα συναγερμού;
Θέλετε να δώσετε πρόσβαση σε κάποιο άτομο εντός της οικίας και δεν θέλετε να του μαρτυρήσετε τον κωδικό όπλισης/αφόπλισης;
Θέλετε να προσθέσετε κάποιους ελεγχόμενους αυτοματισμούς;
Έχουμε προβλέψει για όλα τα παραπάνω, προσθέτοντας την απομακρυσμένη διαχείριση μέσω internet.

1. ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες τέτοια προϊόντα. Ακριβά, φτηνά και πάμφθηνα.

Η εταιρεία που θα επιλέξετε για να σας προμηθεύσει και να εγκαταστήσει τις συσκευές, που θα αποτελούν το Σύστημα Συναγερμού σας, είναι σημαντικό να έχει την εμπειρία για να σας προτείνει αυτές, που θα συνδιάζουν την καλή τιμή με την μακροχρόνια αξιοπιστία.

2. ΣΥΝΕΧΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η τεχνική υποστήριξη στα συστήματα ασφάλειας ξεκινάει από την σωστή εγκατάσταση, αλλά δεν σταματάει εκεί. Χρειάζεται να είναι συνεχής για τους παρακάτω λόγους:

 • Οπως οι περισσότερες ηλεκτρομηχανολογικές συσκευές χρειάζεται να συντηρούνται και να ελέγχονται για να συμπεριφέρονται όπως την πρώτη ημέρα της εγκατάστασής τους. Διαφορετικά είναι φυσικό να μειώνεται όσο περνά ο καιρός η αξιοπιστία και η ετοιμότητά τους.
 • Αν συμβεί μια βλάβη και δεν τίθεται σε λειτουργία το σύστημα π.χ. όταν φεύγουμε διακοπές, κάθε πελάτης θα ήθελε να επέμβει αμέσως τεχνικός οποιαδήποτε ημέρα Σάββατο, Κυριακή, αργίες ή μη εργάσιμες ώρες. Αυτό όμως δεν πρέπει να το περιμένουμε ότι θα συμβαίνει για πολλά χρόνια με υποσχέσεις, αλλά με σύμβαση η οποία θα δεσμεύει ο πελάτης την εγκαταστάτρια επιχείρηση για την άμεση εξυπηρέτηση που θα του προσφέρει.
 • Η ARMAOS AE διαθέτει την υποδομή και προσφέρει στους πελάτες της μια πολύ συμφέρουσα σύμβαση με 10 ΔΩΡΕΑΝ χρήσιμες παροχές, συνεχούς τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης.

3. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ 24ΩΡΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η παρακολούθηση των σημάτων του συστήματος από το 24ώρο Κέντρο, θεωρείται πλέον απαραίτητη γιατί:

Τα συστήματα συναγερμού μπορούν μας ειδοποιούν στο κινητό για κάποιο σήμα παραβίασης αλλά πέρα από οικονομία, δεν μας παρέχει ασφάλεια. Το κινητό μπορεί να είναι εκτός δικτύου, μπορεί να είμαστε απασχολημένοι με κάτι άλλο που να μην μας επιτρέπει να δούμε το κινητό μας, η αστυνομία δεν δέχεται να μετακινηθεί από κλήση οποιουδήποτε, γενικά ο τρόπος ειδοποίησης δεν είναι σωστός.

Τι μας προσφέρει το Κέντρο λήψεως σημάτων:

 • Καθημερινό έλεγχο λειτουργίας και έλεγχο επικοινωνίας (test)
 • Σίγουρη ειδοποίηση αρχών (Αστυνομία, Πυροσβεστική, αρμόδιων κ.λ.π.)

Αυτό μπορεί να συμβεί μετά από διάρρηξη, φωτιά, πλημμύρα, διακοπή ρεύματος, πτώση μπαταρίας κλπ.

 • Ενημέρωση για το ακριβές σημείο του συναγερμού
 • Λήψη σημάτων από όπλιση/ αφόπλιση του συστήματος όλο το 24ωρο

Το κόστος σύνδεσης του συστήματος σας είναι 9,90€ + ΦΠΑ.

Με έξτρα χρέωση 2€ + ΦΠΑ, έχετε επιπλέον απομακρυσμένο τηλεχειρισμό του συστήματος σας σε περίπτωση ανάγκης & τηλεφωνική υποστήριξη σε μη εργάσιμες ημέρες.

Με έξτρα χρέωση 3€+ ΦΠΑ, έχετε επιπλέον ανεξάρτητη διαχείριση κάθε PARTITION (αν υπάρχει)

Για επαγγελματικούς χώρους, το κόστος ανέρχεται στα 11,90€ + ΦΠΑ, το οποίο περιλαμβάνει την ενημέρωση του ιδιοκτήτη ή του αρμόδιου που μας έχει ορίσει η επιχείρηση για την είσοδο μη εξουσιοδοτημένου ατόμου σε μη εργάσιμες ώρες και ημέρες. Καθημερινός έλεγχος του συστήματος και αυτόματη ενεργοποίηση του συστήματος από το 24ωρο κέντρο λήψης.

Πάντα είναι ορατός ο κίνδυνος διακοπής της τηλεφωνική σας γραμμής, με την συσκευή GPRS, απαλλάσσεστε από αυτό καθώς συνεχίζει να στέλνει σήματα στο 24ωρο κέντρο από την κάρτα DATA που έχει εγκατασταθεί μαζί με την συσκευή.

Κόστος GPRS -> 245€+ ΦΠΑ (συμπεριλαμβάνεται το κόστος εγκατάστασης)

Κόστος κάρτας DATA -> 8€+ ΦΠΑ / μήνα

Εμπιστευθείτε την ARMAOS A.E. που διαθέτει την υποδομή και προσφέρει στους πελάτες της, πέραν των αξιόπιστων συσκευών, την ΣΥΝΕΧΗ τεχνική υποστήριξη, καθώς και την παρακολούθηση του συστήματός σας από το 24ωρο κέντρο της. Ετσι θα έχετε ενα αξιόπιστο και σε συνεχή ετοιμότητα σύστημα.

Βαθμός ασφάλειας

Οταν δημιουργείται ένας χώρος αυτόματα δημιουργείται κα το θέμα της ασφάλειάς του. Αυτό όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο επιτακτικό. Ετσι χρειάζεται συνεχώς αύξηση του βαθμού ασφαλείας.
Κάντε κλίκ στην διπλανή διαφάνεια για να δείτε πως να αυξήσετε τον βαθμό ασφαλείας του χώρου σας με μικρό κόστος.
Τα Συστήματα Συναγερμού έχουν επικρατήσει διεθνώς, γιατί με πολύ μικρό κόστος, αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια των χώρων που τοποθετούνται.

ΑCCESS CONTROLS (ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ)

Armaos

Τα ACCESS CONTROLS αφορούν την πρόσβαση σε χώρους με: ΚΑΡΤΑ, ή ΚΩΔΙΚΟ ή ΔΑΚΤΥΛΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ή ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΩΝ.

Η χρήση των κλειδιών έχει κάποια μειονεκτήματα:

 1. Δεν είναι πολύ εύχρηστη
 2. Αντιγράφονται
 3. Μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κάποιος εργαζόμενος και σε ώρες που δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ή ενώ έχει φύγει από την επιχείρηση

Στα προβλήματα αυτά δίνουν λύση τα ACCESS CONTROLS .
Υπάρχουν δύο κατηγορίες ACCESS CONTROLS:

α) ΤΟΠΙΚΑ ή ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ:
Είναι απλά και οικονομικά αυτόνομα συστήματα τα οποία δίνουν εντολή να ανοίξει μια πόρτα με ηλεκτρική κλειδαριά χωρίς δυνατότητα καταγραφής του ποιος χρήστης και πότε άνοιξε ή προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα.
Επίσης δεν διαθέτουν ωράρια.

β) ΔΙΚΤΥΑΚΑ
Είναι συστήματα που ελέγχονται από Ηλεκτρονικό Υπολογιστή:

 • Καταγράφουν κάθε ενέργεια ή προσπάθεια
 • Έχουν την δυνατότητα πολλών διαφορετικών ωραρίων πρόσβασης
 • Ενεργοποιούν και απενεργοποιούν εύκολα και απομακρυσμένα τις κάρτες
 • Συνδέονται με Συστήματα Συναγερμού για περιπτώσεις παραβίασης της πόρτας
 • Συνδέονται με Συστήματα Μισθοδοσίας – Παρουσίας Προσωπικού

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης (CCTV) εποπτεύει τον χώρο σε αντίθεση με το σύστημα συναγερμού (ALARM) που προστατεύει τον χώρο σας

Για παράδειγμα:

 • Έχει περάσει στα χέρια σας μία διαχείριση μίας επιχείρησης και επιθυμείτε να βλέπετε τις κινήσεις των πελατών που επισκέπτονται τον χώρο, τους υπαλλήλους σας αλλά και γενικότερα να έχετε μια ασφάλεια του χώρου από μία πιθανή παραβίαση.
 • Βρίσκετε συχνά σημάδια παραβίασης ή βανδαλισμού στον χώρο σας.
 • Λείπετε αρκετές ώρες από το σπίτι σας.

Και πολλά άλλα παραδείγματα που δεν μπορούν να αποτυπωθούν αλλά σας δημιουργούν την ανάγκη για καταγραφή του χώρου σας.

Η διαφορά ανάμεσα στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι η τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσουμε.

Η τεχνολογία του IP είναι το μέλλον στην εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης και η τεχνολογία του HDCVI είναι το παρόν αυτή την στιγμή.

Επικρατέστερη τεχνολογία είναι HDCVI (High Definition Composite Video Interface) για τον λόγο ότι είναι οικονομικότερες, μπορούμε να τις εγκαταστήσουμε σε παλαιότερες καλωδιώσεις αλλά και σε νέες (UTP) με την χρήση του ειδικού μετατροπέα. Τα μειονεκτήματα που έχουν είναι η χαμηλή ανάλυση που έχουν μέχρι τώρα, καθώς θέλουν και καταγραφικό για να καταγράφουν που «ανεβάζει» το κόστος αλλά και τροφοδοτικό, για την λειτουργία των καμερών.

Όπως αναφέραμε και πριν, το μέλλον είναι η τεχνολογία IP (Internet Protocol ή Δικτυακή). Οι λόγοι είναι ότι ανεβάζουν στα ύψη την ποιότητα και την ανάλυση, με ένα καλώδιο η κάμερα έχει και τροφοδοσία και σήμα και επίσης μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα με την καταγραφή να γίνεται μέσα σε μία κάρτα μνήμης. Σε αντίθεση με τις (HDCVI) το κόστος είναι μεγαλύτερο, δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση σε παλιά καλωδίωση και δεν έχει την δυνατότητα να μας καλύψει σε μεγάλες καλωδιακές αποστάσεις χωρίς την χρήση ειδικού εξοπλισμού.  Την λειτουργία καμερών διέπει ο Νόμος 2972/1997. Βλ. www.dpa.gr  

Οι κάμερες μπορούν να αποτελέσουν ένα μέτρο ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ όταν τοποθετήσετε αξιόπιστους ανιχνευτές κίνησης στον χώρο που βλέπουν οι κάμερες έτσι ώστε να στέλνουν αυτόματα την εικόνα των καμερών στο 24ωρο Κέντρο μας για έλεγχο.
Το Κέντρο έχει την δυνατότητα να ενεργοποιήσει σειρήνες, προβολείς και να μιλήσει σε μεγάφωνα.
Το Σύστημα αυτό αντικαθιστά σε ένα βαθμό τον φύλακα, αρκεί να διαθέτει προδιαγραφές. Ήτοι:

 • Το Video που θα στείλει στο 24ωρο Κέντρο να μην είναι το Live(δηλ. το παρόν), αλλά το συμβάν.

Δηλαδή τι προκάλεσε το alarm, τι κίνηση ανιχνεύθηκε: από κάποιο ζώο, από κάποιο αντικείμενο που μετακινήθηκε σε κακοκαιρία ή από άνθρωπο.
Ο χειριστής του 24ωρου Κέντρου θα ενεργοποιήσει (σειρήνες, μεγάφωνα, αστυνομία), μόνο εάν είναι σίγουρος ότι είναι άνθρωπος, διαφορετικά το σύστημα δεν είναι αξιόπιστο.

 • Το Σύστημα Καμερών να καλύπτεται και από Συμβόλαιο Τεχνικής Συντήρησης

Τα σοβαρά μειονεκτήματα του νυχτοφύλακα είναι δύο: α) το πολύ υψηλό κόστος, β) ο μη έλεγχος της δουλειάς του.
Με τον «ηλεκτρονικό φύλακα», δηλ. τον έλεγχο του χώρου από το 24ωρο Κέντρο μέσω καμερών, μπορείτε να έχετε και χαμηλό κόστοςαλλά και πλήρη έλεγχο όταν το 24ωρο Κέντρο σας στέλνει με e-mailαναφορές και εικόνες των καμερών σας σε κάθε ενέργεια ή έλεγχο που κάνει.
Το παραπάνω σύστημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον σε εξωτερικούς περιφραγμένους χώρους, όπως: εργοστάσια, αποθήκες, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, βίλλες κλπ που με κόστος από 100€ έως 300€ τον μήνα μπορούν να έχουν υπηρεσίες που υποκαθιστούν σε σημαντικό βαθμό τον νυχτοφύλακα, κόστος 1.500€ (με ασφαλιστικές εισφορές, αργίες κλπ).
Η Εταιρεία μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία και σοβαρό πελατολόγιο στον τομέα αυτό.

Στην ΑΡΜΑΟΣ Α.Ε. 35 χρόνια τώρα σας δείχνουμε το μέλλον,

Καλέστε μας για δωρεάν μελέτη στον χώρο σας!

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Armaos

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Armaos

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Η πρόκληση πυρκαγιάς είναι ένα γεγονός που δεν συναντάμε συχνά όπως μία διάρρηξη η μία κλοπή. Όταν συμβεί όμως είτε από ένα βραχυκύκλωμα, είτε από αμέλεια, είτε εσκεμμένα, όσο άμεσα και να καταφτάσει στον χώρο η πυροσβεστική, πάντα θα έπεται του γεγονότος. Οι ζημιές μπορεί να είναι υλικές για ένα χώρο αλλά και ανυπολόγιστες σε άλλες περιπτώσεις σε έμψυχο δυναμικό.

Η καλύτερη δυνατή πρόληψη είναι η ύπαρξη στον χώρο ενός συστήματος πυρανίχνευσης. Σε μικρούς χώρους το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο υπάρχων σύστημα ασφαλείας, η οποία θα αποτελείτε από μία συστοιχία πυρανιχνευτών. Σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, η εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος πυρανίχνευσης είτε συμβατικού, είτε διευθυνσιοδοτούμενου είναι επιτακτική ανάγκη.

Μετά την επιλογή των κατάλληλων πυρανιχνευτών (φωτοηλεκτρικοί, θερμοδιαφορικοί) στον χώρο εγκατάστασης, το σύστημα όταν αντιληφθεί φωτιά, στέλνει σήμα στο 24ώρο κέντρο λήψης σημάτων και αυτό με την σειρά του ειδοποιεί άμεσα την πυροσβεστική και τον ιδιοκτήτη του χώρου. Η σύνδεση με το 24ώρο κέντρο λήψης σημάτων επιτυγχάνει την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση προλαμβάνοντας καταστροφές περιουσιακών στοιχείων και απώλεια ανθρώπινων ζωών.

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΚΑΠΝΟΥ

Armaos

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – SERVICE ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Armaos
Το προϊόν προστέθηκε με επιτυχία στο καλάθι προσφοράς σας!
Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας.